7 lucruri interesante despre site-ul tau cu privire la optimizarea acestuia

Posted by

Sunt atat de multe persoane in acest moment care sunt capabile sa-ti explice ce inseamna promovarea prin SEO si in special optimizarea, incat nu mai este nevoie sa realizezi nu stiu ce eforturi, ci doar sa cauti lucruri interesante pe internet. In cele ce urmeaza am sa scriu cateva lucruri interesante pe care trebuie sa le contina site-ul tau si de care trebuie sa tii cont, daca vrei sa ajungi pe primele pozitii in Goole.

Cuvintele cheie inexistente in titlurile articolelor – chiar daca pare surprinzator inca mai sunt persoane ce nu stiu sa isi aleaga cele mai bune cuvinte cheie pentru titlurile articolelor, iar lucrul acesta poate daunator.

Uiti sa pui in evidenta cuvintele cheie din intertitluri – ar trebui sa stiti ca intertitlurile si in special cuvintele cheie din intertitluri sunt foarte importante, pentru pozitionarea pe prima pagina in motoarele de cautare. Bineinteles ca prin aceste intertitluri textul, articolul in sine, pare mult mai aranjat, mai ordonat.

Continutul slab – ori de cate ori va ganditi sa scrieti ceva nu uitati ca articolu vostru sa fie original si sa aduca informatii noi, pe care Google sa le ia in calcul.

Subiectele pe care le abordati – degeaba incepeti sa scrieti o serie de articole cu diverse titluri, daca subiectul despre care vreti sa scrieti este acelasi. Lucrul acesta poate fi foarte daunator, intrucat nu aduce nimic nou.

Legaturile dintre pagini – daca motoarele de cautare nu poate indexa anumite pagini din site-ul tau sau macar pe cele mai importante, asta inseamna ca nu vei putea ajunge pe vreo pozitie fruntasa. Ai grija ca site-ul tau sa fie indexat de motorul de cautare si sa contina anumite legaturi intre paginile ce iti compun site-ul.

Organizarea proasta a site-ului – aceasta poate fi una dintre cele mai cunoscute greseli, pe care le poti face in legatura cu site-ul tau. Daca vizitatorii tai nu gasesc ceea ce vor, atunci lucrul acesta nu poate fi benefic nici pentru Google.

Versiunea pentru mobil a site-ului – pentru a avea parte de cati mai multi vizitatori nu uita de versiunea pentru mobil a site-ului tau. Cea mai mare parte dintre oameni folosesc mult mai des telefonul, astfel ca este important ca site-ul tau sa fie vizibil, accesibil si pe varianta de mobil.

Acestea fiind spuse tu ce alte lucruri cunosti pentru impunatatirea optimizarii site-ului tau si pentru a avea parte de o prima pozitie in motorul de cautare?

One comment

Comments are closed.