optimizare seo a reclamelor

Cateva schimbari in tendintele Social Media din acest an in Romania

Posted by

Indiferent cat de importante au fost anumite metode de optimizare, pana in prezent, trebuie sa recunoastem ca acestea se schimba de la luna la luna, cu atat mai mult de la an la an. Astfel ca s-ar putea ca in acest an, 2018, sa avem parte de cateva schimbari esentiale, in special, cu privire la retelele de socializare prin care se pot promova majoritatea afacerilor.

Iar aici putem aminti de Facebook si nu numai, bineinteles se pare ca vom avea parte de ceva surprize din partea retelei Linkedin, dar si din partea YouTube-ului si a materialelor video la modul general. In cea mai mare parte probabil ca stiti deja ca pretul reclamei in ceea ce priveste Facebook va creste. Iar acest lucru va face in cele din urma  sa avem parte de o publicitate mult mai agresiva fata de cea din prezent.

Se tot vorbeste, inca de la inceput de an, despre doua aspecte importante si cateva schimbari fundamentale in ceea ce priveste imbunatatirea reclamelor. Asadar in acest an va puteti astepta la cresterea bugetului pentru reclama (dar ar putea scade marja de profit) si bineinteles poti optimiza reclama, astfel incat sa pastrezi marja de profit pe care o ai pana in prezent. Iar pentru a realiza aceasta optimizare a reclamelor puteti lua in calcul urmatorii factori:

  • targetarea mai eficienta – daca vei trece de la campaniile simple la cele complexe vei observa ca reclamele tale vor avea din ce in ce mai mult succes pe reteaua de socializare Facebook;
  • promovarea indirecta – se pare ca va creste numarul de reclame menite sa iti ofere ceva gratuit si care in final sa te determine sa achizitionezi produsul, iar aceasta tehnica este foarte putin folosita in Romania;
  • promovarea oamenilor – foloseste o persoana (vedeta) ca imagine pentru produsele tale, se pare ca nici aceasta tehnica nu este foarte folosita pe meleagurile noastre.

Iar daca v-am trezit destul de mult curioazitatea pentru acest subiect, dar si pentru mult mai multe informatii cu privire la optimizarea reclamelor veti putea gasi aici informatii utile si sfaturi care sa va ajute in acest demers al vostru.

optimizare seo a reclamelor