La ce sunt bune statisticile?

Posted by

Pentru cei ce stiu deja ca implicarea este cea mai buna solutie atunci cand iti doresti sa realizezi ceva de proportii, munca din spatele succesului parca nu mai este atat de drastica. In plus pentru cei ce si-au bazat succesul pe realizarile anumitor statistici, pentru acestia lucrurile sunt din ce in ce mai simple. Pentru ca acest tip de a tine lucrurile sub control este mult mai eficient decat daca munca ta ar deveni un adevarat haos.

Pana la urma lucruri de genul acesta se intampla si in marile afaceri, deoarece nu poti avea grija de afacerea ta si nu o poti dezvolta daca nu ai in vedere statisticile. Daca vom avea rabdare sa analizam si sa vedem tot ce se intampla in jurul nostru o sa observam ca si pentru pariurile online cateodata sunt necesare statisticile. In primul rand pentru ca acestea te ajuta sa ai o perspectiva a lucrurilor in ansamblu.

Si mai mult decat atat statisticile si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului. Cred ca indiferent de domeniul tau de activitate esti constient de faptul ca anumite lucruri nu se pot schimba de pe o zi pe alta, ci ai nevoie de timp si de o privire per ansamblu. Iar daca stam bine sa ne gandim la asta o sa vedem ca  statisticile sunt acele elemente ce ne ofera o viziune asupra a ceea ce vrem sa stim. Iar pentru cei ce sunt foarte ordonati in privinta muncii lor, statisticile sunt o adevarata mina de aur, atat pentru ei, cat si pentru afacerea pe care o detin.

Probabil ca ati vazut si voi ca toate acele persoane care sunt ordonate au incredere in statistici si in modul lor de a lucra cu statisticile. Chiar daca aceste statistici de obicei ofera valori matematice, cele mai multe persoane dintre cele ce le utilizeaza observa mult mai mult decat o simpla valoare matematica. Si de cele mai multe ori rapoartele realizate din statistici sunt cu mult mai elocvente si mai bune decat daca ai incerca sa faci un simplu raport doar din ceea ce iti doresti tu sa vezi.

Bineinteles ca  modalitatea prin care poti evalua tot ce s-a intamplat intr- o anumita perioda in cadrul unei firme trebuie sa ai la indemana tot felul de rapoarte si statistici. In cele din urma acestea pot face o treaba buna, mai ales daca iti doresti sa iti formulezi o parere obiectiva asupra respectivei firme sau afaceri.