Pregateste-te pentru o noua reindexare a site-urilor

Posted by

Daca pana acum nu ai aflat am onoarea sa-ti aduc la cunostiinta ca Google lucreaza la reindexarea site-urilor ce au un motor de cautare cu focus pe mobile.  Si cu toate astea motorul de cautare pentru varianta desktop ramane acelasi si bineinteles fara sa aiba parte de actualizari foarte dese.

Cum numarul dispozitivelor a crescut atat pentru varianta desktop, cat si pentru varianta mobila s-a luat masura de a se face index-uri separate pentru desktop si mobile, pentru a avea parte de rezultate cat mai bune si corecte in raport cu site-urile voastre.

Cum aceasta informatie este venita pe surse de a un angajat de la Google, probabil ca acest nou index se va intampla peste cateva luni. Cu toate ca acest index pentru mobil este unul important avand in vedere trecerea oamenilor de la varianta desktop la varianta mobil.

Se mai precizeaza faptul ca rezultatele nu vor fi identice in ceea ce priveste index-ul pe mobil, cat si pe cel desktop. Spre exemplu se speculeaza faptul ca la cautarea pe desktop rezultatele nu vor fi aceleasi cu cele din cautarea pe varianta mobila. Mai multe informatii si detalii despre noua indexare pentru varianta mobila gasiti aici.