SEO

Noutati din lumea SEO

Posted by

La fel ca si voi, si eu sunt interesata de ceea ce se intampla in lumea SEO. As putea spune ca de curand am inceput sa citesc tot felul de carti si de materiale de specialitate, caci nu as vrea sa ma trezesc intr-o zi ca nu sunt pregatita pentru ceea ce urmeaza, iar blogul meu sa stea in paragina. Si poate va amintiti ca cele mai importante schimbari sunt acelea realizate de update-urile de la Google. Iar aici nu mai este cazul sa vorbim despre ce poate face motorul de cautare Google, mai degraba am putea sa amintim de toate regulile pe care acesta le tot schimba si le impune.

Bineinteles ca toate aceste schimbari apar exact atunci cand nu te astepti, deoarece aceste update-uri de obicei nu sunt anuntate, ci mai degraba se speculeaza data cand ele vor fi realizabile. Iar un astfel de exemplu a fost si data de 24 ianuarie cand s-au vehiculat update-uri fundamentale de la Google pentru bloguri.

Pe de alta parte s-a adus la cunostinta faptul ca cei de la Google vor ca aceste update-uri sa fie posibile in acelasi timp pe intregul mapamond si sa nu se ajunga la discrepante asa cum se intampla cu mult timp in urma, cu atat mai mult cu cat mai nou se pare ca se vrea optimizarea blogurilor si in varianta pe mobil.

O noua informatie este strans legata de algoritmul de la Google ce poate penaliza site-urile ce permit afisarea de pop-up-uri pe intregul ecran in versiunea de mobil. Iar despre toate aceste informatii o sa mai amintim si in postarile viitoare, mai ales ca acestea te pot ajuta cu privire la cresterea afacerii tale. Dar daca intampini probleme in ceea ce inseamna serviciile SEO te sfatuiesc sa verifici oferta SEO de care ai putea beneficia chiar aici.