blog

De ce este bine sa ai blogul integrat in platforma ta online si nu in alta parte?

Posted by

Daca si tu esti curios sa afli de ce este bine sa ai blogul integrat pe intregul tau site online, mai ales daca vorbim despre magazinele online, te invit sa citesti urmatoarele paragrafe unde vei descoperi lucruri interesante. Si pentru ca stiu ca cei mai multi dintre voi nu rezista sa citeasca foarte multe paragrafe m-am decis ca pe acesta sa il creionez foarte scurt si esential. Astfel incat lucrurile importante le veti gasi notate sub forma unor puncte.

Care sunt beneficiile unui blog integrat pe platforma ta online:

  • poate creste relevanta site-ului (magazinului online);
  • traficul va fi vizibil mai mare;
  • un trafic mai mare este benefic pentru vanzarile tale, caci acestea se maresc, inmultesc;
  • un articol din blogul tau poate fi preluat cu link de catre altcineva si iti poate aduce numai beneficii;

Cam asta se intampla cand ai blogul integrat in platforma ta online (pe site-ul magazinului online). Iar acest lucru nu poate fi decat imbucurator avand in vedere ca poti avea parte de SEO fara ca tu sa depui prea mult efort. Cu toate astea este un aspect pe care ar trebui sa il luati in serios cand vine vorba de blogul integrat pe site-ul vostru.

Fie il pastrati pentru sfaturi si pentru a explica diferite situatii ale produselor voastre, fie incercati sa-l feriti de acele articole in care voi va expuneti marfa si o laudati. Se poate spune ca ultima varianta nu este de dorit, caci oamenii, cumparatorii, o percep ca fiind o lauda de sine, iar ei isi doresc pareri obiective cu privire la un anumit produs pe care s-au hotarat sa-l achizitioneze.

Insa repet, daca va limitati doar la sfaturi si tot ce inseamna informatie noua cu privire la produsele pe care voi le aveti la vanzare pe site-ul vostru, blogul poate fi cea mai usoara cale catre vizibilitate si promovare. Articole de calitate sa ai, caci totul se rezolva de la sine.