blog

Cum sa urci in Google? Cea mai intalnita intrebare

Posted by

Cele mai multe persoane care isi doresc sa atraga cati mai multi vizitatori pe site, de obicei se impotmolesc in diverse probleme. Si asta nu pentru ca stau degeaba si nu fac nimic, ci in incercarea lor de a urca ceva pozitii mai sus in motoarele de cautare fac greseli esentiale.

Iar o buna parte din strategia lor de SEO se poate impiedica in ceea ce toata lumea il denumeste ca fiind continut. Un lucru foarte interesant este acela ca poti face continut pentru blog sau site-ul tau prin diferite materiale.

In primul rand ca unul dintre cei mai importanti factori ar trebui sa se indrepte catre diversele tipuri de continut, pe care le-am discutat deja cu ceva timp in urma. Mai apoi pentru a putea realiza optimizarea site-ului tau trebuie sa-ti cunosti vizitatorii, cititorii si bieninteles trebuie sa-ti cunosti foarte bine nisa din care face parte blogul sau site-ul tau.

Aceste doua aspecte sunt destul de importante deoarece in functie de acestea numarul vizitatorilor tai va creste, iar site-ul tau va urca in topul pozitiilor de la Google. Iar pentru a face primii pasi catre o audienta mult mai mare a site-ului tau ai putea sa incerci urmatoarele lucruri:

  • pune articolelor tale titluri care sa te avantajeze si care ii vor face pe oameni sa te citeasca, sa-i aduci pe blog;
  • nu uita sa utilizezi cuvinte cu influenta atat in titluri, cat si in intertitluri, subtitluri;
  • nu uita nici de efectele vizuale pe care trebuie sa le aiba continutul tau;
  • nu evita sa comunici cu cititorii tai si sa-i provoci la discutii;
  • si nu in ultimul rand ai grija la aspectul vizual al continutului tau, chiar daca nu pare atat de important un continut bun are  nevoie de un aspect atragator;

Degeaba te-ai chinuit tu sa aduci pe blogul sau site-ul tau cele mai proaspete informatii, daca cititorului ii este greu sa le citeasca, sa le desluseasca. Iar daca veti avea grija sa indepliniti toate aspectele de mai sus, cu siguranta blogul tau va creste.

Atat timp cat continutul tau este bogat in detalii, constant si aduce informatii  noi, utile cu atat blogul tau va avea parte de cresteri semnificative. In alta ordine de idei nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca altii ti-au luat-o inainte, ci mai degraba trebuie sa te gandesti ce strategie folosesti pentru a putea urca in Google.

optimizare seo a reclamelor