SEO

Cum poti sa-ti vinzi produsele mai usor?!

Posted by

Cand ne referim la SEO deja stim cu totii cat de mult te poate ajuta asta in afacerea ta online si nu numai. Insa pentru a avea un site bine optimizat trebuie mai intai sa te ocupi de fiecare pagina in parte a site-ului pentru a ajunge in top. Si pentru ca astazi mi-am propus sa va las aici cateva ponturi pentru a-ti vinde produsele mult mai usor, dar si intr-o cantitate mult mai mare, in paragrafele ce vor urma voi scrie cate ceva despre lucrurile si pasii elementari.

Elemente necesare pentru a vinde mai mult si mai bine

Cum toata lumea se pricepe la a da sfaturi in ceea ce priveste vanzarea de produse online, cred ca ar fi mult mai bine ca noi sa trecem la treaba si sa lasam vorbele in seama altcuiva. Asadar pentru a-ti putea vinde o cantitate mult mai mare de produse ai nevoie de cativa pasi elementari.

  • nu uita sa-ti convingi vizitatorii site-ului tau ca au ajuns in locul potrivit;
  • prezinta-i clar si concis vizitatorului tau toate beneficiile produselor tale;
  • ingrijeste-te de autoritatea ta si incearca sa o cresti ori de cate ori poti;
  • descrie produsul tau pana in cele mai mici detalii, astfel incat vizitatorul sa stie exact ceea ce isi doreste sa achizitioneze.

Nu uita sa-ti convingi vizitatorii site-ului tau ca au ajuns in locul potrivit

Deja nu mai este o necunoscuta faptul ca vizitatorii tai de pe site nu sunt foarte rabdatori, de aceea unul din lucrurile imprtante ar fi acela ca prima pagina a site-ului tau ar trebui sa contina exact aceeasi informatie ce l-a atras catre site si de ce nu informatia de care ei au nevoie.

Daca se intampla acest lucru fireste ca vizitatorul tau va fi interesat de ceea ce el are nevoie si va ramane pe site pentru a studia produsele, ofertele, dar si pretul. Iar asta nu este suficient pentru a face vizitatorul respectiv sa cumpere, pentru asta ai nevoie de mai mult.

Prezinta-i clar si concis vizitatorului tau toate beneficiile produselor tale

Daca ai realiza o simulare si te-ai pune in pielea clientului (vizitatorului tau de pe site) vei stii cu exactitate cum sa realizezi o descriere concisa si clara astfel incat sa scoti in evidenta beneficiile produselor. Pe de alta parte treaba asta nu-i atat de usoara precum pare, deoarece lucrurile nu sunt chiar asa simple.

Daca nu ai toate detaliile despre produsele tale la vedere, oamenii nu ar mai fi tentati sa testeze sau sa ramana pe site-ul tau. Cu cat vor gasi informatii explicite, cu atat acestia isi vor da seama daca au ajuns in locul potrivit sau nu.

Ingrijeste-te de autoritatea ta si incearca sa o cresti ori de cate ori poti

De obicei acest lucru s-a materializat cu ceva timp in urma, dar si in prezent prin simpla formula de transmitere „din gura in gura” popular, care a dat roade pana la un anumit moment. Insa mai intai de toate tu trebuie sa le castigi increderea pentru a te asigura ca isi vor cumpara produsele necesare de pe site-ul tau. Iar acest lucru se poate face in timp si dand dovada de o foarte mare seriozitate.

Descrie produsul tau pana in cele mai mici detalii, astfel incat vizitatorul sa stie exact ceea ce isi doreste sa achizitioneze

In mod sigur clientii tai isi vor dori sa afle detalii si informatii depre specificatiile tehnice ale produsului, despre perioada de garantie, termeni si conditii, valabilitate si toate aceste mici detalii ce intotdeauna fac diferenata. Cu cat aceste lucruri sunt explicate clar si detaliat cu atat persoanele interesate vor fi tentate sa achizitioneze produsele respective.