cuvinte cheie

5 lucruri interesante pe care le poti face pentru site-ul tau

Posted by

Stiu ca tot ce te preocupa in prezent este legat de cresterea site-ului tau in paginile motorului de cautare Google. Dar asa cum stii si tu deja, acest lucru nu se poate intampla daca nu actionezi si tu putin. Pe de alta parte totul se rezuma in ati cunoaste foarte bine site-ul pe care il ai si mai cu seama afacerea pe care ai dezvoltat-o.

Si in acest sens poti face cateva lucruri care sa te ajute sa-ti cresti afacerea, ba mai mult decat atat le poti face de unul singur. Iar asa cum am spus si in titlu, tot ce trebuie sa faci este sa pui in practica cele cinci chestiuni.

  • textul pentru paginile importante de pe site-ul tau;
  • cuvintele cheie de pe prima pagina;
  • meniul site-ului sa contina cuvintele cheie;
  • link-uri catre paginile importante din site-ul tau;
  • viteza de incarcare a site-ului tau;

Textul pentru paginile importante de pe site-ul tau

Nu stiu cati dintre voi au dat importanta textelor pe care le au pe site. Sau mai bine spus nu stiu cati dintre voi sunt constienti de faptul ca un site cu text relevant pentru propria ta afacere se poate indexa mult mai usor in Google si bineinteles poate urca mult mai usor pe paginile motorului de cautare.

Scrierea unui text relevant este usor de realizat si il poti concepe chiar tu, mai ales ca tu stii cel mai bine cum iti merge afacerea si bazele acesteia. Pentru fiecare pagina importanta a site-ului tau incearca sa realizezi un text de circa 3000 de cuvinte.

Un text relevant pentru fiecare pagina in parte, in care sa apara de cateva ori cuvantul cheie.  De cele mai multe ori pentru aceste texte te poti inspira si din intrebarile clientilor tai.

Cuvintele cheie de pe prima pagina

Probabil ca stii deja cat de mult inseamna aceste cuvinte cheie. Ba mai mult decat atat ele reprezinta cuvintele elementare ce-ti descriu afacerea. Iar daca vrei o imbunatatire a site-ului tau ia in calcul cateva cuvinte cheie, pentru care sa realizezi o descriere, un text de aproximativ 3000 cuvinte.

Dupa ce faci asta, pentru fiecare cuvant cheie ce-ti descrie afacerea posteaza-le pe pagina principala a site-ului. Vei vedea o imbunatatire a site-ului tau, chiar daca nu din prima zi cand faci lucrul asta.

Meniul site-ului sa contina cuvintele cheie

Odata ce pui cuvintele cheie in meniul principal al site-ului, afacerea ta va fi mult mai bine vizibila si mai mult decat atat acest lucru va fi un plus pentru paginile tale principale ale site-ului tau. Si bineinteles, acest lucru va avea un impact foarte mare la nivelul intregului site.

Link-uri catre paginile importante din site-ul tau

Desi pare ceva wow nu este foarte greu sa obtii sau sa pui cateva link-uri catre paginile importante ale site-ului tau. Acest lucru il poti face ori de cate ori navighezi pe un forum sau pe un site de anunturi, incearca sa obtii cate un link pentru paginile importante.

Trebuie sa mai stii ca lucrul asta nu-i costisitor si nici nu iti va lua prea mult timp, ci doar 3-4 minute; si asta doar cand ai timp si iti amintesti. Cu cat reusesti sa obtii mai multe link-uri cu atat vei observa efectul de crestere al site-ului tau in Google.

Viteza de incarcare a site-ului tau

Este deja cunoscut faptul ca Google pune accent pe viteza de incarcare a site-ului, dar de cele mai multe ori insa pentru a imbunatatii viteza trebuie sa apelezi la specialisti in programare. Ei sunt cei care iti vor spune ce trebuie sa faci in acest sens si mai degraba vor lucra pentru acesta cauza in obtinerea unui site mai performant.

Astfel spus daca iti vei face o analiza proprie a site-ului vei observa ce iti lipseste, ce nu merge si ce trebuie sa mai adaugi pentru a contribui la optimizarea site-ului tau. Pana la urma tu stii totul despre afacerea ta si tu esti in masura sa iei cele mai importante decizii.