blogging

Cum poti avea parte de o munca eficienta pe blogul tau?

Posted by

Toata lumea se intreaba cum se poate face bani din blogging, numai ca banii pot rezulta din acestu lucru, numai daca tu iei in serios toata aceasta munca. In plus de asta ar trebui sa iei in calcul si faptul ca ai nevoie ca in fiecare zi sa publici ceva pe blogul tau. Ba mai mult decat atat, publicarea articolelor in fiecare zi nu este o metoda suficienta pentru ati asigura o suma de bani.

Calitatea articolelor tale este si ea un factor principal, ce se pare ca uneori uitam de acest aspect. Pana la urma daca munca de blogging nu este facuta ca acel ceva de placere, ci numai pentru a avea parte de o suma consistenta de venit s-ar putea ca acest lucru sa nu fie posibil.

Chiar daca o sa spuneti ca ati luat aceasta munca in serios, si ca in mare parte ati realizat un continut de calitate. Dar daca iti doresti ca munca ta sa fie eficienta poti lua in calcul urmatoarele etape si de ce nu ai putea sa le adaptezi in functie de continutul blogului tau si al modului in care tu iti creezi articolele de pe blog.

Pasi de urmat pentru o munca eficienta pe blogul tau

  • identifica si organizeaza-ti sarcinile din fiecare zi;
  • noteaza in fiecare zi idei ce ti se par importante (cu cat mai multe cu atat mai bine);
  • scrie pe blog indiferent de locul in care te afli;
  • blogging de pe telefon;
  • iti poti pune postarile in asteptare sau sa se publice automat;

S-ar putea ca tu sa nici nu fi bagat in seama toate aceste mici detalii, insa pentru a avea parte de o munca eficienta nu este nevoie doar sa stii ceea ce ai de realizat, ci si modalitatea prin care vrei sa faci respectiva munca. Si sunt destule persoane ce isi promit ca vor scrie in fiecare zi pe blogul lor, dar din nefericire timpul nu este intotdeauna o constanta demna pentru activitatea lor.

Ba mai mult decat atat va pot confirma faptul ca si mie mi s-a intamplat destul de des sa-mi propun sa scriu pe blog si sa nu am timp sa relizez acest lucru, chiar daca pot face blogging si de pe telefonul mobil din dotare. Pana la urma putina ordine in fiecare activitate pe care o intreprinzi nu strica, ba chiar dimpotriva iti poate aduce o persectiva noua asupra tuturor lucrurilor pe care vrei sa le rezolvi intr-o anumita perioada.

Cat despre ideile care iti apar si iti dispar la un moment dat este bine sa le dai viata si contur pe o coala alba de hartie sau intr-un document word, sau intr-o schita de pe telefon. Pana la urma toate ideile tale iti vor fi de folos la un moment dat. Mai exista si persoane care spun ca nu pot sa scrie pe blog daca nu sunt intr-un anumit spatiu.

Eu sustin ca pentru a scrie pe blog ai nevoie doar de o conexiune la internet si o idee, restul sunt doar motivele in care ne impiedicam si cu care ne mintim ca nu putem scrie pe blog. Iar daca se intampla sa ai inspiratie pentru a scrie mai multe articole pe blogul tau nu este nevoie sa le publici pe toate in aceeasi zi.

Bineinteles ca le poti programa sa se publice automat in diverse zile si la diferite ore, caci platforma wordpress iti permite sa faci acest lucru. Asadar o munca eficienta in fiecare zi te duce tot mai aproape catre un castig financiar realizat cu ajutorul blogului tau. Pana la urma eficienta muncii tale se reflecta in capacitatea ta de ati stabili prioritatile si de ati structura sarcinile pe care le intampini zi de zi.