Vacanta fermecata si intrare libera la piscina toata vara

Posted by

Sa ai intrare libera la piscina , copil fiind reprezinta o binecuvantare. In ultima vreme, suntem foarte orientati cand rezervam o camera la un hotel fiind foarte atenti la aspectele importante si la detalii. Intre a face rezervare la un hotel si a iesi de urgenta de pe site-ul unitatii de cazare, iata ce aspecte fac diferenta:

  • securitatea oaspetilor. Aici intra si curatenia din camere, de pe hol, dar si de la bucatarie si din sala de mese.
  • mancare. Oaspetii prefera ca hotelul sa aiba un restaurant, iar aici sa se manace bine si ieftin
  • amabilitatea si onestitatea personalului
  • peisajul si asezarea fata de obiectivele turistice
  • facilitati: locuri de parcare, micul dejun inclus sau intrarea libera la salina sau piscina.

Chiar daca pleci in vacanta cu vouchere, tot trebuie sa ai bani la tine, deci concediul este costisitor, fiindca nu la toate hotelurile si pensiunile se poate intra liber la psicina.

In cazul in care anul acesta nu va permiteti sa plecati, dati-le copiilor liber la psicina comandandu-le din magazinul online Dwyn Piscina Steel Pro cu Acoperis UV Careful 40+ UPF

Cu 399 de lei le daruiti o vara de neuitat, o sanatate de fier si o piscina amplasata in aer liber, dar fara radiatii.

Acoperisul este facut dintr-un material rezistent care filtreaza toate radiatiile nocive, astfel ca micutii dumneavoastra pot sta in apa si la amiaza si oricand. Datorita acoperisului ei pot sta in apa si cand ploua incet afara asistand la un spectacol fascinant, fara sa plateasca nimic.

Pentru buna fixare a piscinei, acesta are in componenta si un cadru metalic care nu oxideaza sub nicio forma.

Magazinul Dwyn.ro trimite produsul insotit de un plasture de reparatie si un pulverizator de apa cu rotire pentru acoperis, care poate fi alimentat simplu la furtunul din gradina ca micutii sa nu simta caldura solara deranjanta.

Este un miracol ca o piscina atat de utila si bine gandita sa costa asa de putin si sa asigure liber la apa pentru toata vacanta. Acasa copilul este lipsit de pericole si de tentatii, mai ales ca piscina nu este foarte adanca si nu este niciodata aglomeratie mare, nici iresponsabili care sar fara sa se uite daca ranesc pe cineva.