Racoreste-ti casa cu Daikin

Posted by

Daikin este un producator japonez renumit pentru produsele sale electrocasnice dar si pentru gama lor de aparate aer conditionat.

Acestia ofera o gama de produse de inalta calitate, la preturi foarte convenabile iar multe dintre produsele lor pot fi gasite pe Climatico.

Climatico.ro este un magazin online, specializat in comercializarea de aparate pentru aer conditionat.

De pe magazinul lor online, mi-am comandat la inceputul verii acesteia un aer conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF20A-RXF20A Inverter 7000 BTU. Datorita faptului ca Climatico ofera suport tehnic si consiliere, am fost convins ca magazinul lor este cel mai convenabil. De asemenea, magazinul online Climatico are si un serviciu de transport foarte rapid.

Site-ul, la achizitionarea produselor, ofera si posibilitatea de a include un serviciu de montaj aer conditionat, pentru o suma foarte convenabila.

Astfel, am comandat atat aerul conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF20A-RXF20A Inverter 7000 BTU si am optat si pentru serviciul de montaj autorizat.

Produsul a fost livrat de catre echipa Climatico, chiar a doua zi, iar acestia nu au pierdut nicio secunda in a se apuca de treaba. Au inceput sa despacheteze aerul conditionat si apoi m-au intrebat de locul unde doresc sa il amplasez si, nu il ultimul rand, sa ia masuratorile necesare.

Echipa de profesionisti Climatico a terminat totul in mai putin de doua ore si s-au oferit sa imi dea si instructiuni de folosire.

Aerul conditionat Daikin Sensira Bluevolution FTXF20A-RXF20A Inverter 7000 BTU este un dispozitiv foarte performant, ce reuseste sa mentina temperaturile sub control, intr-un mod foarte silentios.

Prin intermediul telecomenzii, utilizatorul poate sa programeze temperatura camerei dupa cum doreste dar si sa seteze timer-ul din memoria acestuia.

Este un produs deosebit de care nu ma mai pot desparti. Recomand aparatele de aer conditionat Daikin si site-ul Climatico pentru interventia rapida si calitatea produselor si a serviciilor pe care le ofera clientilor