Cum poti sa aduci mai mult trafic blogului tau trecand de la HTTP la HTTPS

Posted by

Cu totii suntem constienti de faptul ca marketingul online a devenit foarte important si ca el poate transforma din ceva imposibil, in ceva posibil. Si nu cred ca mai este cazul sa explic cat de important este un factor cheie pentru site-ul tau, pe care cei mai multi dintre noi il numesc SEO. Dar in acest articol nu voi scrie despre seo intocmai, ci despre acel ceva care te ajuta sa ai parte de un seo bun si cu atat mai mult sa-ti cresti traficul pe site.

Uneori uitam ca cele mai la indemana elemente sunt cele care ne ajuta sa improspatam, daca vreti sa-i spunem asa, site-ul. Nu stiu cati dintre voi a observat faptul ca URL-ul s-a modificat putin. Sau poate ca pana acum nici nu ai dat importanta acestui lucru. Trebuie sa recunosc faptul ca si eu am avut o perioada in care nu am dat foarte multa importanta acestui lucru, dar cand mi-am propus sa-mi ridic putin blogul si sa aduc mai multi vizitatori pe el am inceput sa ma informez ce am de facut in aceasta privinta.

Si asa cum stiti deja si voi nu este suficient sa ai un continut de calitate, daca acesta nu are parte si de o promovare realizata ca la carte. Dar pentru ca va vorbeam mai devreme despre URL-uri, cred ca ar fi mult mai bine daca ai fii atent la ceea ce se intampla. Mai nou HTTP s-a stransformat in HTTPS, iar acest lucru vine in ajutorul tau. Cum toate aceste modificari sunt benefice pentru afacerile online, acest lucru poate insemna mai mult trafic si pentru blogul/site-ul tau.

Iar daca te pregatesti sa treci de la HTTP la HTTPS il poti considera un upgrade pentru blogul tau. In plus te poti folosi de acest lucru pentru a putea rebrandui blogul tau. De altfel, cred ca stii si tu cat de important este continutul si traficul vechiului blog pentru cel nou. Bineinteles daca iei in cacul toate aceste informatii vei putea intelege ca nimic nu se pierde, ci mai mult decat atat iti poti atrage mai mult trafic pentru blogul tau si sa nu uitam ca acest lucru este benefic si pentru autoritatea domeniului – lucru pe care ni-l dorim cu totii.