Orice problema dispare cu salteaua potrivita

Posted by

Desi sunt o persoana destul de sanatoasa, care nu a avut niciodata probleme cu nimic, in ultimul timp incepuse sa ma doara spatele intr-o maniera atroce. Cel mai rau imi era noaptea cand incercam sa ma culc, iar arcurile saltelei imi penetrau spatele. Am decis ca trebuia sa fac ceva in privinta asta, altfel imi voi cauza singur probleme mari de sanatate. Singura solutie logica era sa cumpar o saltea mai buna decat cea pe care o foloseam atunci.

Cautarea mea pentru o saltea noua a inceput atunci cand nu am putut sa ma mai odihnesc cum trebuie din cauza durerilor de spate. Atunci, la sfaturile unui amic, am incercat acest site cu saltele online pentru a gasi un produs care sa mi se potriveasca.

Salteaua Ortopedia lux este ceea ce am nevoie, deoarece aceasta saltea are o grosime de 22 cm care ii permit sa fie folosita pe orice structura de pat (clasica sau moderna), dar are o buna elasticitate si folosire numai cu suportul patului din placa totaga si nu din lamele (somiera).

Structura de baza a saltelei este realizata din arcuri tip Bonell cu 5 spire realizate din sarma otel-carbon de 2,2 mm. Sarma este realizata prin deformare electrica pentru o rezistenta elastica foarte buna in timp.

Salteaua Ortopedica Lux este tot ce am nevoie pentru a obtine odihna necesara dupa o zi lunga de lucru. Este o investitie pe care as face-o din nou, chiar si la pretul sau plin, deoarece beneficiile pe care mi le-a adus nu le pot obtine de altundeva.

Saltele-online.ro este un magazin specializat in comercializarea saltelelor de inalta calitate, la preturi fara concurenta. Recomandare mea pentru cei care nu reusesc sa doarma noaptea sau au probleme cu spatele este sa investeasca intr-unul din produsele disponibile pe site-u magazinului.

Recomand saltele-online.ro, magazinul care iti vinde liniste!