Cauti un televizor performant? Pe Dwyn.ro gasesti cele mai bune oferte!

Posted by

Tehnologia a evoluat extrem de mult in ultimul deceniu si a deventi din ce in ce mai accesibila. Unul dintre cele mai simple exemple sunt senzorul de amprente de pe telefoane, tehnologie care desi este disponibila de ceva timp, nu a putut fi compactata intr-un device atat de mic fiind si destul de costisitoare.

Probabil ca dupa smartphone-uri, urmatorul aparat pe care il folosim cel mai mult, cel putin din casa este televizorul. Si in acest caz tehnologia si-a pus foarte mult amprenta , astfel ca in ziua de azi foarte putini oameni mai au inca celeblele televizoare cu tub, televizoare care poate se mai produc de dragul vremurilor trecute.

In ceea ce priveste un televizor, daca te aflii in situatia in care trebuie sa iti achizitionezi unul nou, trebuie sa iei in considerare anumite aspecte, precum performantele oferite de acesta si nevoile pe care le ai tu, astfel incat investitia sa fie un inteligenta iar cei de la Dywn.ro te pot ajuta in acest sens.

Daca esti in cautarea unui televizor inteligent, care sa aiba integrata o tehnologie pentru zona mid-range plus sa zicem asa, dupa parerea mea un Televizor LED Smart Panasonic TX-50EX703E Ultra HD, avand diagonala de 127cm, destul de generoasa pentru living-ul unui apartament.

Este un televizor cu rezolutie Ultra HD dar si 4K, cu un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie a ecranului de 3840 x 2160 pixeli. Functiile acestui Smart TV, sunt dintre cele mai diverse, la fel si in cazul aplicatiilor specifice Smart TV-urilor.

Pentru mai multe detalii si pareri despre acest televizor dar si multe alte televizoare atat inteligente cat si normale, va invit sa accesati site-ul celor de la Dwyn unde veti putea gasi o gama foarte variata de produse precum: laptopt-uri, telefoane, tablete si accesorii aferente acestora, PC-uri intregi sau componente, tot felul de electronice, electrocasinice chiar si electronoice auto si multe altele.